Regulament

  Distribuiţi

  Admin
  Admin

  Mesaje : 4

  Regulament

  Mesaj  Admin la data de Joi Mai 27, 2010 11:54 pm

  1. Înainte de a deschide un topic nou, verificaţi dacă nu a mai fost deschis. Dacă există, scrieţi în acel topic. Dacă nu există, căutaţi cel mai potrivit forum pentru mesajele dumneavostră. Puteti găsi informaţii şi topice, folosind motorul de căutare: Căutare .
  Daţi un titlu cât mai clar şi sugestiv pentru topicul deschis!

  2. Nu este permis atacul la persoana şi folosirea unui limbaj necivilizat, obscen, antisemit sau rasist.
  Sunt interzise injuriile, afirmaţiile vulgare, ironia de prost gust şi fară sens, sau orice mesaj care îl poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum.

  3. Nu daţi răspunsuri doar pentru a scrie ceva! Dacă nu ştiţi sau nu aveţi ce spune, lăsaţi pe altii să raspundă.
  Postaţi un mesaj doar dacă ceea ce aveţi de spus are legătură cu topicul. Încearcaţi să pastraţi firul discuţiei în special pentru subiectele tehnice. Evitaţi glumele si ghionturile amicale ce provoacă o mulţime de mesaje offtopic.

  4. Forum-ul nu este chat. Nu folosiţi exagerat smile-urile (pictogramele emotive). De asemenea, pentru discuţia strict personală între doi utilizatori, folosiţi mesageria privată.

  5. Nu scrieţi cu sh, tz, k etc. Nu folosiţi limbajul "mirc" (d, p, t, c, daka, knd, k, lol etc.) sau posturi monosilabice de genul "- cool!", "- beton!", "- de acord!", etc..

  6. Folosiţi punctul şi virgula. Respectaţi atât cât e posibil regulile gramaticale. Nu postaţi mesaje scrise integral cu litere mari, bold, italic sau underline.

  7. Citarea integrală a unui post este acceptată dacă mesajul citat nu este vizibil şi nu se mai inţelege altfel contextul). Nu atacaţi prin citarea în exces, frază cu frază şi nu folosiţi un ton răutăcios.

  8. Nu scrieţi două mesaje unul după altul. Editaţi-l pe cel vechi şi adăugaţi acolo ce mai aveţi de spus.

  9. Imaginea personala (avatarul) nu trebuie să fie de prost gust. Nu se accepta imagini indecente, agresive, jignitoare sau groteşti (monştrii, etc), dar nici automobile dezmembrate, în construcţie sau accidentate. Nu folosiţi animaţii gif. Nerespectarea acestor recomandări duce automat la pierderea dreptului de a afişa avatarul.

  10. Semnătura sa nu aibă mai mult de 3 rânduri

  11. Înregistrarea pe forum cu un nick obscen, jignitor sau cu date personale false duce la desfiinţarea contului. Nerespectarea vădită a recomandarilor sau utilizarea unei adrese invalide de email duce la blocarea contului.
  Nu sunt permise clonele.

   Acum este: Joi Ian 17, 2019 7:47 pm