CITATE DIN CORAN SI HADISURI

  Distribuiţi

  Dan

  Mesaje : 28

  CITATE DIN CORAN SI HADISURI

  Mesaj  Dan la data de Vin Iun 11, 2010 1:36 am

  Preluat de pe: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


  Cateva citate din Qur’an (de mentionat ca sunt unele diferente in numarul paragrafelor in functie de sursa. Va recomand sa folositi link-urile de mai jos pentru a citi acestea in context su cu comentariile aferente.
  In mod frecvent, musulmanii pretind ca non-musulmanii interpreteaza gresit intelesurile Qur’an-ului datorita frumusetii si complexitatii lui. Totusi asa cum Ali Sina remarca, Qur’anul este clar (5:15), “usor de inteles” (44:58 , 54:22 , 54:32 , 54:40), si “explicativ in detaliu” (6:114).
  Sa nu fie nici o constrangere in religie: Adevarul se detaseaza clar de Greseala : oricine respinge raul si crede in Dumnezeu a acceptat cu bucurie cea mai de incredere tinere de mana, care nu il va parasi niciodata. Si Dumnezeu aude si cunoaste tot 2:256.
  Nu este permis credinciosilor sa-si faca prieteni sau sa ceara ajutorul necredinciosulor; daca vreunul face asa ceva, nu va mai fi ajutat deloc de Dumnezeu: exceptie face cazul in care se intampla din precautie, pentru a se proteja/feri de necredinciosi. Dar Dumnezeu te avertizeaza sa-ti aduci aminte de El, caci scopul final este Dumnezeu. 3:28 ( adica, singurul motiv acceptabil ca un musulman sa trateze un non-musulman drept este de a se proteja pe el sau Islamul de acesta. Caci Mohammed a spus: “Razboiul este deceptie”.
  Dar dupa terminarea lunilor interzise de interdictie atunci lupta si ucide paganii oriunde i-ai gasi si captureaza-i, asediaza-i, si surprinde-i in orice fel (de razboi); dar daca ei se caiesc si se roaga in mod regulat si fac opera de caritate regulat, atunci da-te la o parte din drumul lor caci Dumenzeu este adesea iertator si milos 9:5.

  O, tu crezi! Lupta impotriva necredinciosilor din jurul tau, lasa-i sa gaseasca fermitate in tine si sa stii ca Dumnezeu este cu cei carora le e teama de El 9:123.
  Si cei care arunca acuze impotriva unei femei caste si nu aduce patru martori (pentru a le sustine afirmatiile), bate-I cu optzeci de lovituri de bici si respinge-le dovezile chiar si dupa: asemenea oamenii sunt imorali si rautaciosi. 24:4.
  Cererile pentru patru martori sunt pentru a proteja femeile; totusi, aceasta regula a fost aplicata si in cazurile de viol.Daca o femeie acuza un om de viol,fara a prezenta patru martori masculini,femeia este batuta in public si incarcerata.In felul acesta mii de femei din Pakistan sunt inchise pentru ca acuza barbatii de viol si nu au martori
  sau dovezi suficiente.

  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

  Tot din Qur’an : 2:191 , 2 :193 , 3:118 , 4:75-76 , 4:84 , 4:104 , 5:33 , 5:51 , 5:57 ,5:80-81 , 8:12-14 ,8:50, 8:65 , 9:23 , 9:38-39 , 9:42 , 9:45 , 9:49 , 9:73 , 9:123 , 25:52 , 27:69-70 , 32:21 , 33:60-61.

  Pasajele din Sura 9 se aplica normal la cazuri in care musulmanii simt ca au fost atacati sau restrictionati in practicarea Islamului. Pentru citate din Qur’an cu comentarii aditionale despre textele islamice vezi:
  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

  Hadith Malik 511:1588 Ultima afirmatie pe care a facut-o Mohamed a fost: “O Stapane, distruge evreii si crestinii. Ei au facut biserici din mormintele profetilor lor. Nu vor fi doua credinte in Arabia”. In ultimii 55 de ani, 99% din evreii din Orientul Mijlociu si tarile nord-africane musulmane au fost alungati sau ucisi, peste un milion din ei refugiindu-se in Israel, fara proprietati sau conturi bancare.
  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

  Mitul ca Islamul este o religie pacifista

  Bombardari sinucigase comise de musulmani in care mor barbati nevinovati, femei si copii sunt o realitate frecventa in zilele noastre. De cate ori au loc, scuzele se invart in jurul aceleiasi fraze: “ cei ce au comis faptele nu erau musulmani adevarati. Acesta nu este Islamul. Este o pervertire a Islamului.”
  Acesta este mesajul creat pentru audienta occidentala . Nu reflecta cea ce Coranul si Hadith spun de fapt. In Coran sunt 149 de versete “sabie” care indeamna la violenta . De exemplu:
  Sura 9, versetul 73: “O, Profetule, lupta impotriva necredinciosilor si a ipocritilor si fii aspru cu ei. Salasul lor va fi Iadul.”
  Sura 9/5: “Si cand lunile sfinte se vor fi terminat, omoara idolatrii oriunde i-ai gasi, ia-i prizonieri, asedieaza-i, si asteapta-i.” (De mentionat ca acestea sunt ordine clare la actiuni ofensive, nu defensive cum sustin musulmanii.)
  Sura 47/4: “Si, cand ii intalnesti pe necredinciosi, strange-i de gat pana incep sa sangereze.”
  Sura 9/123: “O, tu care crezi, lupta impotriva necredinciosilor din jurul tau, si arata-le cat de aspru poti fii.”
  Sura 2/177: “O, credinciosilor, razbunare pentru asasini este porunca voastra: un barbat (liber) pentru un barbat (liber), un sclav pentru un sclav si o femeie pentru o femeie.” (Acest verset de asemenea trece cu vederea sclavia.)

  Nu are sens sa acuzam toate acestea sustinand ca aveau drept scop sa fie relevante pentru sec VII si nu pentru sec XXI. Daca asa ar sta lucrurile, atunci musulmanii din zilele noastre ar putea alege din Coran doar ceea cear considera ei ca este aplicabil lor. Dar sa fi selectiv cu asemenea lucruri nu este permis: musulmanii sunt obligati sa accepte tot Coranul, deoarece, conform spuselor lui Mohammed acestea reprezinta cuvintele lui Dumnezeu Insusi. Deci, teroristii musulmani fac exact ceea ce ii incurajeaza Coranul sa faca. De aceea, teroristii isi pot justifica actiunile in termeni islamici. De exemplu, Cartea organizatiei Hamas se justifica in termeni coranici. Articolul 8 al Cartei spune despre islam: “Jihadul este calea lui si moartea in numele lui Allah, acesta este cel mai inalt dintre obiectivele sale.” Autoritatea pentru ceea ce fac teroristii vine din insasi religia islamica.

  Nu este nici o indoiala: Mohammed a fost un razboinic violent si nu este de mirare ca indeamna la violenta pentru atingerea scopurilor sale.

  Mohammed a fost un razboinic al sec. VII. Intreaga lui viata a fost dominata de violenta. Ultimii 10 ani din viata lui i-a petrecut in campanii militare. In Hadith (relatarea cuvintelor si faptelor lui Mohammed) se sustine ca a fost implicat in cel putin 29 de batalii. Un incident mentionat in Hadith spune Mohammed a taiat gatul a 800 de barbati intr-un singur act de razbunare. El a expulzat evreii din Medina si a intreprins un act de curatare etnic a acelui oras. Asta este genocid.
  Pentru a distrage atentia de la aceste indemnuri explicite la violenta, musulmanii mentioneaza versetele pasnice din Coran. Dar acele versete antedateaza perioadei 624-627. Inainte, Mohammed incercase sa-i converteasca pe evrei si crestini la Islam si in mod intentionat le-a trimis mesaje impaciuitoare. Dupa ce a dat gres in aceasta strategie, mesajele au devenit violente. De mentionat ca si musulmanii insasi cred ca ultimele versete sunt mai importante decat primele, deoarece profetia lui Mohammed se considera a fi mai autoritara in ultimii sai ani de viata.
  Integrarea. Coranul contine ordine specifice pentru musulmani de a nu se integra cu ceilalti.
  Acestia sunt considerati impuri/necurati. De exemplu:
  Sura 3/27: “Nu lasati credinciosii sa se imprieteneasca cu necredinciosii.”
  Sclavia este acceptata in Islam si a fost incurajata de Mohammed, care la randul sau a avut si el sclavi.
  Sura 2/220: “O copila sclava credincioasa este in mod cert mai buna decat o femeie necredincioasa.”
  Hadith-ul contine scene in care Mohammed viola sotiile liderilor cuceriti in aceeasi zi in care sotii lor fusesera ucisi de armata acestuia (Safiyah binti Husay si Juwariya binti Mustaliq)

  Nu exista libertatea de a se schimba religia

  O data un musulman,nimeni nu are dreptul sa renunte la Islam.Pedeapsa pentru renuntarea la aceasta religie este moartea.De exemplu , Sura 4/89:”Atunci cand isi vor intoarce fata (de la Allah),captureaza-i si ucide-i oriunde s-ar afla”.

  Conform Hadith-ului , un barbat renegat trebuie sa se intoarca la Islam in 3 zile,altfel familia sa il reneaga,sotia trebuie sa divorteze de el,proprietatea ii este confiscata si ii sunt luati copiii.O femeie renegata nu se poate recasatori,si daca refuza sa se intoarca la Islam poate fi batuta..De exemplu , Sahih Bukhari 4/260 : “Abbas informeaza ca mesagerul lui Allah a spus ca oricine isi schimba religia trebuie ucis”

  Violarea copiilor

  Aisha, sotia lui Mohammed, avea 9 ani cand s-a consumat casatoria lor. Aceasta este violarea unui copil. (El avea 50 de ani.)
  Musulmanii iau apararea acestui gest, invocand ca era un lucru normal pentru societeatea sec. VII. Si altii au facut la fel. Dar aceia nu sustineau ca sunt profetii lui Dumnezeu asa cum facea Mohammed. In mod cert, un profet al lui Dumnezeu ar trebui sa arate ce este adevarat bine pentru poporul sau raportandu-se la toate perioadele, nu doar sa se comporte in conformitate cu traditia locala brutala?
  Tolerarea

  Parerea unei femei este pastrata cu evlavie in Islam. Nu exista egalitate pentru femei in Islam.
  La mostenire,o femeie are dreptul la jumatate din ceea ce primeste un barbat dun familie. O mama primeste mai putin chiar decat fiul ei.
  Sura 4/11: “ Allah iti impune,cu respect fata de copii tai,ca barbatul va mosteni echivalentul a ceea ce mostenesc doua femei.”
  Daca nu se converteste la islam,o femei e nu se poate casatori cu un musulman.
  Sura 2/220: “ Nu te casatori cu o femeie necredincioasa pana nu va avea credinta. O copila sclava credincioasa este in mod cert mai buna decat o femeie necredincioasa.”
  De asemenea, Coranul stabileste in kod clar ca marturia unei femei este mai putin credibila decat cea a unui barbat si insulta in mod repetat inteligenta femeilor.
  Sura 2/287: “…Si cheama la marturie doua martore pentru un barbat: daca nu doi barbati,atunci un barbat si doua femei ca martore cu care sa fii de acord,caci daca una uita,sa-I aminteasca cealalta.\
  In legea islamica,un barbat poate divorta daca ii spune sotiei “divortez de tine” de trei ori. In 2004, tribunalul Shariah din Malaezia a permis chiar si divortul prin sms.
  De mentionat ca niciuna din aceste legi nu poate fi schimbata pentru ca se presupun a fi cuvintele lui Dumnezeu.

  Violul

  Pentru a dovedi ca a fost violata, o femeie trebuie sa aduca patru martori barbati. Este clar ca acest lucru este imposibil. Dar, daca nu ii aduce si pierde procesul risca sa fie ea insasi acuzata de adulter, deoarece a recunoscut ca a facut sex cu alt barbat.
  Sura 24/13: “Dar,daca nu a adus niciun martor,ei sunt,in fata lui Allah adevaratii mincinosi. Pedeapsa Islamului pentru adulter sunt 100 de lovituri cu biciul sau lovituri cu pietre pana la moarte. Nu mai este nevoie sa spunem ca majoritatea femeilor suporta abuzul fara a mai reclama.

  Lege si ordine: Pedepse medievale pastrate in lege

  Coranul impune in mod expres amputarea pentru furt: Sura 5/38: “ in ceea ce-I priveste pe hoti, fie ei barbati sau femei,taie-le mainile ca pedeapsa pentru ce au facut.”
  Adulterul trebuie pedepsit cu bataia: Sura 24/2: “Adulterii trebuie biciuiti fiecare cu 100 de lovituri de bici si sa nu ai mila fata de ei.” Amintim ca aceasta este vocea lui Dumnezeu si nu poate fi schimbata.

  Acceptarea islamica a sclaviei

  Sura 4/101: “ Necredincioasii sunt dusmanii tai evidenti.”
  Sura 3/117: “ O,credinciosilor, nu va imprieteniti cu altii decat cu semenii vostri. Aceia nu vor economisi nici un effort pentru a va corupe si vor sa va vada suferind.” Acest verset le transmite de fapt musulmanilor sa fie suspiciosi cu toate celelalte grupari.
  Chiar membrii propriei familii trebuie renegati daca nu sunt musulmani. Sura 9/23: “O, credinciosilor, nu va imprieteniti cu tatii sau fratii vostri daca ei prefera necredinta credintei.”

  Coranul este discriminator si antisemit

  Coranul incurajeaza musulmanii sa nu se integreze cu altii.
  Sura 5/51: “ Nu va imprieteniti cu evreii sau crestinii.”
  Sura 9/30: “Allah ii condamna caci sunt perversi.”
  Ultimele cuvinte ale lui Mohammed ( conform Ibn Sa’d ) au fost: “ Blestemul lui Allah sa cada asupra evreilor si crestinilor.”

  Ce spune Coranul despre femei

  Femeile sunt descrise in Coran drept cetateni de categorie inferioara, mai imorale si mai putin inteligente decat barbatii.
  Sura 2/227: “ barbatii sunt cu un nivel deasupra lor.”
  Sura 4/34: “ barbatii au grija de femei.” . “Acele femei care crezi tu ca se pot razvarti,mustreaza-le si apoi abandoneaza-le in patul lor si bate-le.”
  De mentionat ca versetul spune : “crezi tu ca se pot razvarti”: decu nici macar nu este o pedeapsa pentru razvartire,dar este permisa pentru simplul fapt ca un barbat “crede” ca o femeie s-ar putea razvarti. Asta ii da dreptul sa actioneze dupa propriile lui capricii pana la pedeapsa cu bataia.

  Sura 2/223: justifica violul: “ Femeile tale sunt pamantul tau. Deci, foloseste-l de cate ori vrei.”
  In legea islamica femeile nu pot fi lideri. Hadith-ul spune: “ Niciodata nu va exista o natiune care sa aiba conducator o femeie.”
  Conform Hadith-ului, cand lui Mohammed i s-a aratat o viziune a Iadului, el ar fi vazut ca acesta este populat in majoritatea sa de femei.
  Conform Hadith-ului, Mohammed avea un harem de femei evreice prizoniere de razboi, printre care si Safiah ( care a fost obligata sa se casatoreasca cu Mohammed dupa ce acesta i-a ucis sotul si i-a distrus orasul).
  Democratie inseamna sa tolerezi comportamentul altora chiar daca nu ti-ar placea sa traiesti ca ei. Totusi, noua non-musulmanilor ni-se spune sin ce in ce mai des ca trebuie sa schimbam anumite lucruri care i-ar putea ofensa pe musulmani: interzicerea crescatoriilor de pori pentru ca sunt imaginea porcului; interzicerea prezentei femeilor in incaperile de rugaciune multi-religioase daca sunt prezenti barbati musulmani. Asta este intoleranta. Dar nu exista tolerante in lumea islamica deoarece Coranul arata foarte clar ca non-musulmanii sunt inferiori musulmanilor.

  Obiectii la cele de mai sus

  Exista multi musulmani buni
  Bineinteles ca exista. Sunt oameni buni pentru ca au permis umanitatii din ei sa vorbeasca mai tare ca islamul. Nu musulmanii sunt problema, Islamul este problema, oamenii au fost otraviti de idei.

  Dar toate astea sunt islamofobii
  O obiectie comuna unei culturi care a luat nastere din cultul victimizarii. Cele de mai sus nu sunt islamo fobii pentru ca descriu ceea ce Coranul si Hadith-ul spun. Aceasta obiectie este mentionata in general pentru a inabusi dezbaterile, ca si cum orice dovada ca Islamul nu este compatibil cu statul modern ar fi o forma de fobie.


  Trebuie sa vorbesti araba fluent ca sa intelegi Islamul,deci obiectiile sunt invalide Doar 17% din musulmanii din toata lumea vorbesc araba fluent. Daca aceasta afirmatie ar fi adevarata atunci celor 83% din musulmani le este negat adevarul Islamului, pentru ca ei pot citi Coranul in original: musulmanii nu acepta validitatea niciunei traduceri din originalul in araba.
  Si oare ar creea Dumnezeu o Carte Sfanta care sa fie inteleasa doar de o mica parte din popoarele Pamantului? Asta sugereaza ca El este doar Dumnezeul vorbitorilor de araba. Nu un dumnezeu pentru toti. Daca ar fi vrut ca mesajul sau sa ajunga la toti oamenii, atunci acesta ar fi putut fi tradus devenind astfel accesibil tuturor.

  Sursa: Coranul, o versiune moderna in limba engleza, tradusa de Majid Fakhiri, Editura Garnet Ltd, 1997.

  romeo

  Mesaje : 7

  Re: CITATE DIN CORAN SI HADISURI

  Mesaj  romeo la data de Mar Iun 22, 2010 5:30 am

  de curiozitate am luat si eu coranul de pe net si intr-adevar asa este. Oare cum poti fi musulman? oare asa de retardat redus poti fi?

   Acum este: Joi Ian 17, 2019 6:36 pm