SEX, PEDOFILIE SI PERVERSIUNI IN ISLAM

  Distribuiţi

  Dan

  Mesaje : 28

  SEX, PEDOFILIE SI PERVERSIUNI IN ISLAM

  Mesaj  Dan la data de Vin Iun 11, 2010 12:53 am

  Preluat de pe: http://islam.blogul.net/sex-pedofilie-si-perversiuni-in-islam/

  Importanta sexului in Islam
  Daca vorbim de subiectele cele mai narate in Coran, cu siguranta sexul este unul din ele. As vrea sa explic punctul meu de vedere si bineinteles as aprecia comentariile oamenilor de pretutindeni. In acest exercitiu, poate voi putea fi capabil sa am raspusuri sau explicatii punctului meu de vedere. As fi recunoscator daca cineva (musulman) dovedeste ca am gresit si ma face sa inteleg adevaratul mesaj/lectie in legatura cu urmatoarele invataturi legate de sex. Dar daca musulmanii nu imi vor raspunde, este cererea mea pentru ei sa pondereze cu un raspuns logic si neutru.

  Patru femei in acelasi timp

  In primul rand voi discuta de subiectul “permisiunii de a avea patru sotii”. Nu reusesc sa gasesc nici un aspect pozitiv in acest fapt. Fiind un locuitor pe aceeasi planeta unde islamul s-a infiintat acum 1400 de ani in urma, cunosc putin despre instinctul uman, natura, comportament etc.

  Eu sustin ca un sot, caruia nu ii pasa de pe ce continent sau tara provine, nu poate gandi nici o data gandi sau imagina sotia lui avand relatii sexuale cu altcineva, datorita instinctul posesivitatii/comportamentul fiintei umane care exista egalmente in ambele sexe. Asadar, intrebarea mea este, cum o femeie poate gandi sau imagina ca sotul ei are relatii sexuale cu o alta femeie?

  Mai mult, daca vorbim de dorinta sexuala a fiintei umane, ambele sexe sunt la fel. Imagineaza-ti daor situatia in care un barbat avand petru femei care ii implineste dorinta lui sexuala de patru ori cu patru sotii. Cum poate fiecare din sotii sa isi satisfaca dorinta sexuala a lor de patru ori? Nu apare nenatural, ilogic si discriminatoriu si violeaza drepturile femeii?

  Este un fapt ca sexul este unul din instinctele primare ale fiintei umane (femeie sau barbat). I s-a dat atat de mare importanta dar toata cu irationalitate. Gandesc obiectiv pentru doua motive:
  (1) – un mare numar de versete relevate gresit (ignorand drepturile femeii) in favoarea placerii sexuale a barbatilor musulmani? Si, multe alte importante probleme incluzand toleranta religioasa, pacea, egalitatea, dreptatea etc. sunt discutate atat de putin si li s-a dat putina importanta
  (2) Sunt milioane de cupluri in jurul lumii care se casatoresc si petrec intreaga viata impreuna. Este de neinteles de ce musulmanilor li s-a permis sa casatoreasca pana la patru femei in acelasi timp si poate avea nenumarate slugi cu dreapta permisiune de a avea relatii sexuale cu ele.

  Incontrolabila dorinta sexuala a Profetului

  Mohamed fiind profet ar fi trebuit sa fie un model pentru musulmani incluzand sexul. dar este uimitor ca el nu isi putea controla dorinta sexuala casatorind noua femei, si mai multe decat era comun musulmanilor. El de asemenea a permis sa aiba nenumarate slugi. Vezi urmatorul verset coranic ce Mohamed a spus discipolilor lui sa isi justifice casatoriile si posesia nenumaratelor slugi captive.

  [33/50]

  O, Profetule! Noi ţi le-am îngăduit ca soţii ţie pe cele cărora tu le-ai dat dotă, pe cele cuvenite ţie din prada ce ţi-a dat-o Dumnezeu, pe fiicele fratelui tatălui tău, pe fiicele surorilor tatălui tău, pe fiicele fratelui mamei tale, pe fiicele surorilor mamei tale, care au pribegit cu tine, şi pe orice femeie credincioasă ce se dăruieşte ea însăşi profetului, dacă profetul voieşte să o ia da soţie. Aceasta este ţi se cade numai ţie, nu şi celorlalţi credincioşi. Noi ştim ce le-am rânduit cu privire la soţii şi la cele cuvenite lor din pradă ca să nu fie asupra ta vreun păcat. Dumnezeu este Iertător, Milostiv.
  Casatoria cu o fata de 9 ani Aisha

  Mai departe, casatoria lui cu Aisha pare foarte amuzanta cand el avea 53, ea avea 9 ani.

  Sahih Bukhari (8.151)
  Povestita de Aisha: “Obisnuiam sa ma joc cu papusile in prezenta Profetului, si prietenele mele deasemenea obisnuiau sa se joace cu mine. Cand Apostolul lui allah obisnuia sa intre (in foisorul meu) ele obisnuiau sa se ascunda, dar Profeul le chema sa ma insoteasca sa se joace cu mine”. (Jucatul cu papusile si imagini similare sunt interzise, dar a fost permis pentru Aisha la acea vreme, caci ea era o fetita, care inca nu ajunsese la varsta pubertatii.)

  Sahih Bukhari (5.234)

  Povestita de Aisha: Profetul m-a luat in casatorie cand eram de sase ani. Am mers la Medina si am stat in casa lui Bani-al Harith bin Khazraj. Apoi m-am imbolnavit si parul mi-a cazut. Mai tarziu parul emu a crescut si mama mea Um Auman, a venit la mine in timp ce ma jucam in leagan cucateva prietene ale mele. Ea m-a chemat, si eu am mers la ea, nestiind ce vrea dea de la mine. Ea m-a prins de mana si m-a facut sa stau in usa casei, Eram fara suflare apoi, si cand mi-a revenit suflarea, ea m-a spalat fata si capul cu apa. Apoi m-a luat in casa. Acolo in casa am vazut cateva femei Asari care au spus, ” Cele mai bune urari si binecuvantarea lui Allah si bafta.” PE neasteptate Apostolul lui Allah a venit la mine in foisor si mama m-a impins spre el si la acel timp eram o fetita de noua ani.

  Sahih Bukhari (9.140)

  Povestita de Aisha: “Apostolul lui Allah mi-a spus, ” Tu mi-ai fost aratata de doua ori (in vis) si inainte sa te casatoresc. Am vazut un inger purtandu-te pe o bucata de panza, si i-am spus, ” Descoper-o, si iata erai tu. Mi-am spus (mie), Daca este de la Allah, atunci trebuie sa se intample.”

  Nu e ceva rusinor pentru musulmani sa povesteasca ca Profetul lor a casatorit o fetita de 6 ani cand el era de 53 de ani ? Este vre-o logica in a casatori un minor? Pot musulmanii da un singur exemplu da oricine dintre ei si-aa casatorit copilul de noua ani cu un barbat de 50 ani si mai mult? Este medical corect sa casatoresti o copila minora, inainte ca ea sa atinga varsta pubertatii? Este absolut imoral, necivilizat si neetic.

  Casatoria lui Mohamed cu sotia fiului sau adoptiv

  Zaid Ibn Harith a fost fiul adoptat al lui Mohamed. Zaid a casatorit-o pe Zinab bint Jahsh. Zainab a fost o femeie frumoasa si Mohamed nu s-a putut infrana sa nu doreasca a o casatori. Zaid, intr-un fel sau altul a aflat de intentia lui mahomed si a divortat-o pe Zainab.Dupa ce a divortat-o, Mohamed a spus discipolilor lor despre revelatia urmatorului verset sa isi justifice neetica, imorala si fara rusine fapta de a casatori sotia fiului lui adoptiv:

  [33/37]
  Când tu spui celui pe care Dumnezeu l-a copleşit cu binefaceri şi celui pe care tu l-ai copleşit cu binefaceri: “Ţine-ţi soţia ta pentru tine şi teme-te de Dumnezeu!” Tu tăinuieşti în inima ta, de frica oamenilor, ceea ce Dumnezeu va da în vileag. Mai drept este înaintea lui Dumnezeu să te temi de El decât să te temi de oameni. Când Zaid a împlinit cele de cuviinţă faţă de ea, Noi ţi-am dat-o ţie soţie ca să nu li se mai facă un păcat credincioşilor care le iau pe soţiile copiilor lor de suflet, dacă au împlinit cele de cuviinţă faţă de ele. Porunca lui Dumnezeu trebuie împlinită.
  In opinia mea nimeni nu se poate gandi la aceasta fapta cand acea persoana deja are in compania lui mai mult decat o sotie. In primul rand, sa justifice casatoria Mohamed a adus urmatorul verset sa declare statusul de fiu adoptiv:

  [33/4]

  Dumnezeu n-a pus două inimi în trupul omului. El nu le-a făcut pe soţiile voastre de care vă despărţiţi deopotrivă cu mamele voastre, precum nu i-a făcut nici pe copiii voştri de suflet deopotrivă cu fiii voştri. Aceasta este numai spusa voastră cu gurile voastre, însă Dumnezeu spune Adevărul, căci El arată Calea.

  In al doilea rand, acest episod damesajul ca fii adoptati din intreaga lume sa nu aiba incredere in tatii lor in legatura cu nevestele lor. Nu este o problema pentru musulmani de care sa le fie rusine?

  Dupa ce am mers prin acest pasaj,, nu am fost in stare sa inteleg mesajul pozitiv a celor noua casatorii a lui Mohamed, posesia lui de slugi captive, casatoria cu sotia fiului sau adoptiv si casatorirea unui copil de 6 ani. Probabil este o fapta de mandrie pentru musulmani daca istoria islamica a fost plina de povesti despre rabdarea lui Mohamed, controlul sexual si dorinta lui sexuala.
  Pentru musulmani, fiecare cuvant din Coran este o lectie de urmat. Am sa intreb musulmanii de ce inca au nevoie de sura urmatoare si multe ca acestea de urmat, care descriu/justifica/interzic:
  * Casatoria lui Mohamed cu sotia fiului sauadoptiv [33/37]
  *Musulmanii nu se pot casatori cu sotiile lui Mohamed [33/53]
  *Permisiunea lui Mohamed de a casatori cate femei doreste si poate [33/50]
  * Nu intrati in casa profetului Mohamed fara permisiunea lui [ 33/53]
  Conform musulmanilor Coranul a fost revelat pentru a indruma oamenii lui Mohamed in timpul lui Mohamed si pentru oamenii care vor veni sute si mii de ani mai tarziu. Revelatiile de mai sus nu au nici un impact in viata de zi cu zi. Nu mai sunt sotiile lui Mohamed. Mohamed nu este aici sa casatoreasca cate sotii doreste si poate. Ce sa inteleg din aceste versete care nu au nimic care sa indrume oamenii deacum. Aceste versete sunt revelate pentru un specific timp. Asadar, afirmatia musulmanilor ca Coranul, ca intreg, a fost sursa de indrumare pentru ei, eu cred ca este gresita.
  Traducere
  http://www.faithfreedom.org/Articles/ZaaBrifd40118%20.htm
  Pedofilia in Islam
  Casatoria copiilor si sex cu un minor

  Multe tari au banat casatoria copiilor, care este un flagel pentru umanitate. Acest tip de mariaj a for chiar comun in vechiul sistem Hindu al casatoriei in India. In multe vechi literaturi gasim copii, tineri de cinci, saze ani, angajati in casatorie de parintii lor. Apoi acei copii cresteau devenind adulti, ei erau fortati sa traiasca o viata conjugala care , in multe cazuri, o detestau. Acesta practica nu este nimic decat abuzul copiilor in cel mai rau cu putinta. Totusi, cu reforme in Hinduism de activistii pionieri umanisti, acest ultragios obicei vrednic de dispret este acum o parte a trecutului, macar in sensul legal. Dar islamul??? Islamistii de multe ori proclama ca religia lor este cea mai actualizata si progresiva dintre religii decat toate religiile. Asadar, unul poate legitim concluziona ca sistemul “casatoriei copiilor”trebuie sa fie ilegal in Islam. Aceasta, insa este o mare deceptie! Adevarul este, in Islam nu este minim de varsta pentru casatoria copiilor. Asadar, casatorind un copil, chiar nou nascut sugar este chiar foarte halal sau un lucru aprobat.

  Cea mai crunta parte a aceste tiranice sclavii sex-copii este casatoria este absolut aprobata daca este contractata de parinti. Aceasta este, cuplul trebuie sa consume casatoria cand ei devin adulti.
  In Sharia sunt reguli pentru casatoria copiilor:

  Hedaya (ref. 11, p.36) Casatoria copiilor permisa

  Caz in care casatoria copiilor continua sa fie intarita dupa pubertate–Daca casatoria copiilor este contractata de tata sau bunic, nu ramane nici o optiune dupa puberata ramasa pentru ei; pentru ca determinarea parintilor in aceasta masura nu poate fi suspectata sa creeze suspiciuni cum afectiunea lor pentru progenituri este fara indoiala; asadar casatoria va fi intarita de parti, la fel ca si cum ei ar fi intrat in ea dupa maturitate.

  Caz care admite optiune de consimtamant dupa pubertate — daca este autoritate data de altcineva in afara de parinti, care a executat contractul, fiecare are libertatea, dupa ce ajung varsta, sa aleaga daca casatoria va fi confirmata sau anulata.

  Profetul Islamului, Mohamed insusi a casatorit un copil de sase (sapte) ani. Multe articole au fost recent scrise despre copilul mireasa a lui Mohamed. As vrea sa sfatuiesc cititorii sa citeasca acele articole insisi. Acolo sunt doua hadituri din sahi (autentic) din toate haditurile care confirma casatoria lui Mohamed cu un copil care inca se juca cu papusile cand Profetul Islamului a luat-o in casa lui sa consume (sa aiba sex cu copilul) casatoria.

  Sahih Muslim Book 008, Number 3311

  Aisha a relatat ca Apostolul lui Allah a casatorit-o cand ea avea sapte ani, si el a luat-o in casa lui ca mireasca cand ea a avut noua ani, si cand el (sfantul Profet) a murit ea avea optsprezece ani.

  Sahih Bukhari Volume 5, Book 58, Number 236:

  Povestita de tatal lui Hisham
  Khadija a murit trei ani dupa ce Profetul a plecat la Medina. El a stat acolo in jur de doi ani si apoi el a casatorit-o pe Aisha cand ea era o fetita de sase ani, si el si-a consumat casatoria cand ea a fost de noua ani.

  Aici Profetul obisnuia sa aiba distractie si sex cu fetita mireasa.

  Sahih Bukhari Volume 1, Book 6, Number 298:

  Povestita de Aisha
  Profetul si eu obisnuiam sa facem baie intr-un singur vas in timp ce eram Junub. In timpul menstruatiei, el obisnuia sa imi ordone sa imi pun un capot ( o rochie mai jos de misjoc) si obisnuiam sa ma mangaie. In timp ce eram in Itikaf, el obisnuia sa isi puna capul langa me si eu il spalamt in timp ce aveam menstruatie.

  Sahih Muslim Book 3, Number 0629:

  Aisha a relatat: Eu si Mesagerul faceam baie in acelasi vas si mainile noastre alternau in el in starea de dupa actul sexual.

  Iti poti imagina cum un batran de peste 50 de ani isi dezmierda sotia sub zece ani in timp ce ea avea menstruatie! Apropos, semnificatia de Junub este orgasmul sexual, care este ,starea de dupa sex.
  Daca tu ai gandit casatoria unei fetite de sase ani si sexul cu ea cand ea e aproape de noua ani este prea mult de digerat avem o surpriza mai mare pentru tine!
  In sirat Rasul, citim incredibila poveste ca Mohamed insusi, a vrut sa casatoreasca un bebelus ianinte de moartea sa. Aceasta s-a intamplat dupa ce a casatorit-o pe Aisha. Citatul urmator este din cartea lui Sirat Rasul Allah by Ibn Ishak, cel mai autentic biograt al lui Mohamed. Cei mai multi biografi au la baza monumentala lucrare a lui Ibn Ishak/Ibn Hisham.

  (Suhayli., ii 79: In riwaya lui Yunus I. Am inregistrat ca apostolul a vazut-o (Umm’l Fadl) cand ea era un bebelus care se tara inca in 4 labe, inaintea lui si el a spus: ” Daca ea va creste mare si eu sunt inca in viata am sa o casatoresc. ” Dar el a murit inainte ca ea sa creasca si Sufyan b. al-Aswad b. Abdu’l-Asad al- Makchzumi a casatorit-o si ea l-a nascut pe Rizq si Lubaba …(ref 10, p.311)

  In alta parte , notam chiar Hazrat Omor zis Umar (variatii de scriere) a casatorit-o pe Kulthum, fetita de patru ani sora vitrega a lui Bibi A’isha! Ce fantastic!!!
  Traducere
  http://www.faithfreedom.org/Articles/abulkazem/SexualityinIslam.htm
  Coitul interruptus ( varsarea spermei!)

  Varsarea spermei, si de asemenea pe hainele proprii? Tauba! Tauba! Este absolut neislamic. Dar dupa toatea astea, samanta unui barbat este in complet sfanta si nu poate fi varsata oriunde decat in locul legitim, care este vaginul. Ce ciudat atunci ,cand gasim ca Profetul Mohamed el insusi, si-a varsat samanta proprie pe haine si iubita lui sotie-copil Aisha obisnuia sa o spele asa incat el sa poata performa rugaciunile sale obisnuite. De necrezut, ai putea spune, dar asta este ce s-a intamplat in realitate!

  Hai acum sa auzim aceste lucruri din gura Bibi Aishei. Aici este haditul din cea mai autentica sursa:

  Sahih Bukhari Volume 1, Book 4, Number 231:

  Povestita de Sulaiman bin Yasar:
  Am Intrebat-o pe Aisha despre hainele murdarite de sperma. Ea a raspuns, “Eu obisnuiam sa splat hainele Apostolului lui Allah si el se ducea la rugaciune in timp ce petele de apa erau inca vizibile.”
  Sunaan Abu Dawud: Book 11, Number 2161:

  Povestita de Aisha, Ummul Mu’minin:
  Eu si Apostolul lui Allah obisnuiam sa ne intindem pe o patura noaptea in timp ce aveam menstrautie. Daca ceva de la mine l-ar fi manjit, el spala acel loc (care era murdarit), si nu spala mai departe. Daca ceva de la el ii manjea hainele, el spala acel loc si nu spala mai departe de acel loc, si se ruga cu aceea (haina).

  Ne-am putea intreba daca Mohamed obisnuia sa practice coitus interruptus sau nu sau el devenea atat de excitat venind aproape de copilul mireasa de avea ejaculare prematura. Daca nu a depozitat samanta (sperma) in locul menit, atunci, care ar fi fost motivul ca Aisha nu a devenit nici o data insarcinata?

  Dar soldatii lui mohamed? Toti acei soldati era, de fapt pradatori sexuali. Oricand unul din acesti soldati retineau femele captive infidele, el ar fi sarit pe ea sa aiba act sexual. El nu ar fi ezitat niciodata sa se aseze pe o captiva insarcinata. A devenit o adevarata problema incat Mohamed si Allah insusi au trebuit sa intervina pentru a impune conditii ca acesti soldati sa fie incurajati sa aiba orgii sexuale doar dupa ce aceste femei erau curate dupa menstruatie. Aflam ca in timpul raidului de la Khaybar, printre alte restrictii, Mohamed a trebuit sa interzica actul sexual cu femeile captive de catre discipolii lui. Dar aceasta resctrictie nu a prevenit Jihadii de a se infrupta cu femeile fara aparare captive prim permiterea varsarii spermei in afara vaginului acestor femei. Sunt multe hadituri care demonstreaza clar permiterea sexului de maxima vulgaritate si inuman a soldatilor islamului. Aici avem cateva din aceste maxime bestialitati de hadituri pentru tine de a urmari si delecta sfanta pornografie, a stilului islamic. (mai mult despre sexul cu captive si sclave poate fi gasit in partea 5/6)

  Sahih Bukhari: Volume 7, Book 62, Number 137:

  Povestita de Abu Said Al-Khudri:
  Am luat femei captive ca prada de rasboi si obisnuiam sa facem sex intrerupt cu ele. Astfel l-am intrebat pe Apostolul lui Allah despre asta si el a spus, “Chiar faci asta?” Intreband intrebarea de trei ori,” Nu este nici un suflet care este destinat sa existe dar va veni in existenta pana in Ziua Judecatii”
  Sahih Bukhari: Volume 7, Book 62, Number 135:

  Povestita de Jabir:
  Obisnuiam sa facem coit intrerupt in timpul vietii Apostolului lui Allah.

  Sahih Bukhari: Volume 9, Book 93, Number 506:

  Povestita de Abu Said Al-Khudri:
  In timpul bataliei cu Bani Al-Mustaliq ei (musulmanii) au capturat cateva femei si intentionau sa aiba relatii sexuale cu ele fara sa le insamanteze. Asa ca ei l-au intrebat pe Profet despre coit intrerupt. Profetul a spus:” Este bine ca voi sa nu faceti asta, pentru ca Allah a scris pe cine EL va crea pana in Ziua de Apoi.” Qaza’a a spus, ” L-am auzit pe Abu Sa’id spunand ca Profetul a spus, ” Nici un suflet care ii este ordonat sa fie creat dar Allah il va crea.”

  Sahih Bukhari: Volume 7, Book 62, Number 136:

  Povestita de Jabir:
  Obisnuiam sa practicam coit intrerupt in timp ce Coranul era revelat. Jabir a adaugat: Obisnuiam sa facem coit intrerupt in timpul vietii Apostolului lui Allah in timp ce Coranul era Revelat.

  Haditurile de mai sus sustin ca soldatii islamului isi varsau samanta afara vaginului femeilor victime in timp ce Coranul era revelat de Mohamed? ce fantastic; imagineaza-ti putin, recitarea Sfintelor Scripturi si varsatul seminteti! mareata combinatie. Aceasta ar putea chiar concura cu cantatiile versetelor din kamasutra!

  Aici sunt alte cateva hadituri de acest gen!

  Sahih Muslim Book 008, Number 3371:

  Abu Sirma a spus lui to Abu Sa’id al Khadri: O Abu Sa’id, l-ai auzit pe Mesagerul lui Allah mentionand al-’azl?El a spus: Da, si a adaugat: Noi am mers cu Mesagerul lui Allah intr-o expeditie in Bi’l-Mustaliq si am luat captive cateva femei arabe excelente; si le-am dorit, pentru ca sufeream de absenta sotiilor noastre, (dar in acelasi timp) am dorit rascumparare observand ‘azl (retragerea organului sexual inainte de emisia de sperma pentru a evita conceptia). Dar noi am spus: facem acest act in timp ce Mesagerul lui Allah este printre noi; de ce sa nu il intrebam pe el?Asa ca L-am intrebat pe Mesagerul lui Allah, si el a spus: Nu conteaza daca o faceti sau nu, pentru fiecare suflet care este dat sa se nasca pana la Ziua de Apoi, se va naste.

  Sahih Muslim Book 008, Number 3373:

  Abu Sa’id al-Khudri a relatat: Am luat femei captive, si am vrut sa facem ‘azl cu ele. Apoi l-am intrebat pe Mesagerul lui Allah despre acest lucru si el ne-a spus: Cu adevarat faceti, cu adevarat faceti, cu adevarat faceti, dar sufletul care trebuie sa se nasca pana la Ziua judecatii se va naste.

  Este de asemenea interesant de notat ca fiecare se afla in afacere cu retragerea penisului inainte de ejaculare.

  Malik’s Muwatta Book 29, Number 29.32.96:

  Yahya mi-a relatat de la Malik de la Abu’n-Nadr, Mawla of Umar ibn Ubaydullah de la Amir ibn Sad ibn Abi Waqqas de la tatal lui care obisnuia sa practice coit intrerupt.

  Sunan Abu Dawud Book 11, Number 2166:

  Povestita de AbuSa’id al-Khudri:
  Un om a spus: Apostole al lui Allah, am o sclava si am retras penisul din ea ( in timp ce aveam act sexual), si nu doresc ca ea sa ramana insarcinata. Intentionez (prin sex) ce orice barbat intentioneaza prin asta. Evreii spun ca retragerea penisnului (azl) este ca arderea fetitelor pe o scala mai mica. El (profetul) a spus: Evreii au spus o minciuna. Daca Allah intentioneaza sa creieze, tu nu poti fi impotriva.

  Haditul citat mai sus demonstreaza clar ca varsarea semintei era o metoda de a evita sarcinile nedorite in randul captivelor concubine si femeilor scale ale primilor musulmani.

  Totusi, haditul urmator ne spune ca coitul intrerupt nu este permis cu propria sotie. samanta trebuie sa fie semanata in vaginul sotiei. fara permisiunea ei, tu nu poti arunca samanta afara. Vaginul femeii este intradevar un camp de insamantat!

  Sahih Muslim Book 008, Number 3365:

  Acest hadit a fost relatat in autoritatea lui Jabir prin alt lant de emitatori, dar in haditul transmis in autoritatea lui Zuhri acolo este o adaugare (a acestor cuvinte):” Daca el doreste el poate avea (act sexual) fiind in fata sau in spatele ei, dar trebuie sa fie printr-o singura deschizatura (vaginul)”.

  Sahih Muslim Book 008, Number 3364:

  Jabir (b. Abdullah) a relatat ca evreii obisnuiau sa spuna ca unul care vine la sotia lui in vagin, pe la spate, si ea devine insarcinata, copilul va avea strabism. Asa ca versetul a fost revelat:” sotiile voastre sunt campul:mergeti si le insamantati, asa cum doriti.”

  Malik’s Muwatta Book 34, Number 4210:

  Narrated Abdullah ibn Mas’ud:
  Profetului lui Allah i-au displacut zece lucruri: Culoarea galbena, insemnand Khaluq, parul gri, sa poarte bijuterii din aur, sa se dichiseasca inaintea oamenilor care nu respecta lucrurile interzise, jocul cu zaruri, folosirea blestemelor cu exceptia Mu’awwidhatan, purtarea amuletelor, retragerea penisului inainte de a ejacula sperma. in cazul femeii care ii este sotie si in cazul femeii care nu ii este sotie, sexul cu o femeie care alapteaza; dar nu le-a declarat interzise.

  Sahih Muslim Book 008, Number 3377:

  Abu Sa’id al-Khudri a relatat ca mentiunea facuta de ‘azl in prezenta Apostolului lui Allah dupa care a spus: De ce o practicati? Ei au spus: Este un om a carui zotie alapta un copil. si daca acea persoana are act sexual cu ea (ea ar putea procrea) de aceea nu ii place, si este o alta persoana care are o sclava si el a avut sex cu ea, dar el nu doreste ca ea sa ramana insarcinata sa nu devina Umm Walad, dupa care Profetul a spus: Nu este nici un rau daca nu o faci, caci nasterea unui copil este pre-ordonata de Allah.

  Traducere
  http://www.faithfreedom.org/Articles/abulkazem/SexualityinIslam.htm
  Nici o splalare dupa urinare/sex

  In sectiunea anterioara, am notat ca ghusl (baia) este obligatorie dupa fiecare act sexual si urinare. Totusi, urmatoarele hadituri te lasa intr-o completa confuzie. Chiar si Profetul insusi adormea dupa actul sexual fara sa treaca prin ritualul obligatoriu al ghusl!

  Sunaan Abu Dawud: Book 1, Number 0042:

  Povestita de Aisha, Ummul Mu’minin:
  Profetul a urinat si Umar statea in spatele lui cu un ulcior cu apa. El a spus: Ce este asta , Omar? El a raspus: Apa pentru tine de a performa ablutitie. El a spus: Nu mi s-a comandat sa fac ablutitie in fiecare data cand urinez. Daca ar fi trebuit sa fie asa, ar deveni sunnah.

  Sunaan Abu Dawud: Book 1, Number 0228:

  Povestita de Aisha, Ummul Mu’minin:
  Apostolul lui Allah adormea in timp ce a avut act sexual fara sa atinga apa.

  Sarutarea si suptul in timpul postului

  De asemenea putem invata de la Bibi Aisha ca Profetul obisnuia sa o sarute si sa ii suga limba in timp ce postea . Ce frumos din partea lui! Imagineaza-ti un batran de cincizeci si doi de ani (cel putin) sarutand si sugand o fata de noua sau zece ani!

  Sunaan Abu Dawud: Book 13, Number 2380:

  Povestita de Aisha, Ummul Mu’minin:
  Profetul obisnuia sa o sarute si sa ii suga limba in timp ce postea.
  Te rog sa nu cazi in deziluzie ca un cuplu tanar casatorit poate sa se angajeze in sarutari si sugeri in timp ce postesc. Acest tip de foreplay in timpul postului este ingaduit doar unui batran poate in jur de 50 de ani. Aceasta este regula islamica.

  Gusta mierea si dulceata actului sexual

  Casatoria Hia: Avantaj pentru maniacii sexuali profesionisti

  In islam, o data ce sotul divorteaza de sotie irevocabil, sau dupa trei pronuntari de divort, acea femeie devine total “haram” pentru el. El nu poate sa o recasatoreasca decat dupa ce ea casatoreste un alt barbat si casatoria este consumata si acel sot temorar divorteaza de ea. Doar cupa acest al doilea divort are loc si femeia trece de perioada ei normala idda (trei menstruatii), atunci doar primul ei barbat o poate recasatori. islamistii deseori citeaza aceasta ca o amenintare pentru sotul sa gandeasca cu grija inainte sa divorteze de sotie/ sotii irevocabil. Aceasta casatorie Hila este sanctionata in Coran in versetul 2/230

  [2/230]
  Dacă un bărbat divorţează de femeia lui, ea nu-i mai este îngăduită lui câtă vreme ea nu s-a măritat cu altul. Dacă acesta divorţează de ea şi apoi cei doi se împacă, nici o vină nu le va fi făcută, dacă ei cred că aşa păzesc hotarele lui Dumnezeu pe care El le lămureşte poporului ce înţelege.

  Acest bizar sistem deschide usile “smecherilor” Casanova pentru a avea sex nelimitat aproape pe gratis. O data ce femeia a fost divortata, nu vor mai fi multi barbati “respectabili” si “buni” sa o casatoreasca pentru o perioada determinata, doar sa o divorteze pe ea dupa ce s-au “distrat” cu ea, sa fie recasatorita primului ei sot. Totusi, multi maniaci sexuali voar avea un timp placut actionand ca miri profesionali si distrandu-se cu femei pe o perioada scurta de timp. Acest aceasta mareata cale islamica de a avea sex nelimitat pe gratis (aproape gratis), deoarece zestrea pentru astfel de femei fara ajutor trebuie sa fie aproape de ……….zilch) uttering cateva cuvinte sfinte. Este Imagineaza-ti ce timp placut pentru acesti “maniaci sexuali” care vor virtual in fiecare noapte cu femei diferite?

  O alta ciudata problema este ca, aceasta casatorie temporara nu este doar de forma; sotul pe termen scurt trebuie sa aiba sex cu femeia pentru ca ea sa fie halal pentru primul ei sot. Aceasta este dulceata gustului actului sexual. Aici sunt cateva hadituri legate de casatoria HILA pentru a te distra

  Sunaan Abu Dawud:Book 12, Number 2302:

  Povestita de Aisha, Ummul Mu’minin:
  Apostolul lui Allah a fost intrebat de un barbat care a divortat de sotia lui de 3 ori, si ea s-a recasatorit cu un altul care a intrat la ea, dar a divortat de ea inainte de a avea act sexual cu ea, daca ea este legala pentru primul sot. Ea a spus: Profetul a raspuns: Ea nu este legala pentru primul (sot) pana cand ea gusta mierea unui alt barbat si el o gusta pe a ei.

  Sahih Muslim Book 008, Number 3354:

  Aisha a relatat: A venit sotia lui Rifa’a la Apostolul lui Allah sia spus : Am fost casatorita cu Rifa’a dar el a divortat de mine, facand divortul irevocabil. Mai tarziu m-am casatorit cu Abd al-Rahman b. al-Zubair, dar tot ce poseda este imbracamintea unui franj (este slab sexual). Dupa care Mesagerul lui Allah a zambit, si a spus: Doresti sa te reintorci la RIfa’a. (Tu) nu poti sa o faci pana ce nu i-ai gustat sulceata si el (‘Abd al-Rahman) nu ti-a gustat-o pe a ta. Abu Bakr a fost tot timpul langa el (Sfantul Profet) si Khalid (b. Sa’id) era la usa asteptand permisiunea sa intre la el. El (khalid) a spus: Abu Bakr, ai auzit ce a spus cu voce tare in prezenta Mesagerului lui Allah?

  Sahih Muslim Book 008, Number 3357:

  Aisha a relatat ca Mesagerul lui Allah a fost intrebat de o femeie a carui om a casatorit-o si a divortat-o, si apoi ea s-a casatorit (cu alta) persoana, si ea a fost divortata inainte sa fi avut cu ea act sexual, daca este legal pentru ea primul sot (sa o recasatoreasca in aceasta stare). El (Sfantul Profet) a spus: Nu, pana cand el nu i-a gustat dulceata.

  Malik’s Muwatta Book 28, Number 28.7.17:

  Yahya mi-a relatat de la Malik de la al-Miswar ibn Rifaa al-Quradhi, de la az-Zubayr ibn Abd ar-Rahman ibn az-Zubayr ca Rifaa ibn Simwal a divortat de sotia lui,
  Tamima bint Wahb, in timpul Mesagerului lui Allah, Allah sa il binecuvinteze si sa ail aiba in paza, trei ori. Apoi ea s-a casatorit cu Abd ar-Rahman ibn az-Zubayr Si el s-a intors inapoi de la ea si nu s-a putut consuma casatoria si el a plecat de la ea. Rifaa a vrut sa o casatoreasca din nou si aceasa i-a fost mentionata Mesagerului lui Allah, Allah sa il binecuvinteze si sa il aiba in paza, si el i-a interzis sa se recasatoreasca cu ea. El a spus:” Ea nu este halal pentru tine pana cand ea gusta dulceata actului sexual.”

  Traducere
  http://www.faithfreedom.org/Articles/abulkazem/SexualityinIslam.htm

  vio

  Mesaje : 16

  Re: SEX, PEDOFILIE SI PERVERSIUNI IN ISLAM

  Mesaj  vio la data de Lun Iun 21, 2010 7:26 am


  vio

  Mesaje : 16

  Re: SEX, PEDOFILIE SI PERVERSIUNI IN ISLAM

  Mesaj  vio la data de Lun Iun 21, 2010 7:26 am


  Seker

  Mesaje : 7

  Re: SEX, PEDOFILIE SI PERVERSIUNI IN ISLAM

  Mesaj  Seker la data de Mar Iun 22, 2010 5:16 am

  MIE SCARBA NUMAI CAND MA GANDESC DAPAI SA MAI SI VAD!

  NoIslam

  Mesaje : 4

  Re: SEX, PEDOFILIE SI PERVERSIUNI IN ISLAM

  Mesaj  NoIslam la data de Mar Iun 22, 2010 5:42 am

  idem seker

  iri

  Mesaje : 5

  Re: SEX, PEDOFILIE SI PERVERSIUNI IN ISLAM

  Mesaj  iri la data de Mar Iun 22, 2010 5:51 am

  Nu e vina lor ca sunt barbari. E vina noastra ca toleram astfel de practici antice

  iri

  Mesaje : 5

  Re: SEX, PEDOFILIE SI PERVERSIUNI IN ISLAM

  Mesaj  iri la data de Mar Iun 22, 2010 5:56 am

  Fratilor o prostie mai mare decat islamul nu exista. Cred ca este mana diavolului. Este imposibil ca Dumnezeu Allah sa scrie asemenea oribilitati in Coran

  Continut sponsorizat

  Re: SEX, PEDOFILIE SI PERVERSIUNI IN ISLAM

  Mesaj  Continut sponsorizat


   Acum este: Joi Ian 17, 2019 6:29 pm